Home » Reisid Itaalias » 4 päeva musikaalses Veneetsias

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

4 päeva musikaalses Veneetsias

07 -10 aprill 2022

Lennuajad:

  • 07 aprill 06.05 – 07.35 LH 885 Tallinn – Frankfurt / LH 326 12.35 –13.55 Frankfurt -Veneetsia.
  • 10 aprill 18.20 – 19.45 LH329 Veneetisa – Frankfurt / LH 884 21.25-00.40 ( +1) Frankfurt – Tallinn

Saabumine  Itaaliasse ja kohtumine giidiga. Sõidame veetaksodega Veneetsia Marco Polo lennujaamast  linna tüüplise atmosfäriga majutusse.

 Majutamine. Lõunaks suundume läbi veneetlaslikku tavernasse pärast mida teeme väikese ringkäigu piirkonnas, ja käime ära ka “La Fenice” teatri juures

Väike puhkus hotellis .

Kell 19.00 “La Fenice” ooperiteatris G. Verdi “Lombardlased”. ( lisatasu eest)

8 aprill VENEETSIA LUGU

Pärast hommikusööki sõidame vaporettoga San Polo rajooni, kus külastame Veneetsia Pantheoni  – Frari basiilikat, kuhu on maetud ka Monterverdi. Jalutuskäik Dorsodurosse – piirkonda, mida nimetatakse kõige veneetslaslikumaks. Turistide poole mitte ülerahvastatud ringkäigu vältel tutvume linna kurioosumite ja ehituslike iseärasustega, gondlite valmistamisega, erinevate kunstirikaste kirikutega – San Pantaleon ja San Sebastiano (Veronese),  Scuola Grandega, millised on tihedalt seotud erinevate korporatsioonidega ning kaunistatud Veneetsia kunstikoolkonna suurnimede teostega. Puhkepausil lõunaks sööme traditsioonilisi veneetisa chiccettisi veini saatel. Ringkäigu lõppedes, kellel on soovi saab külastada kas Akadeemia kunstigaleriid või ka Guggenheimi kollektsiooni. (soovist ette teatada firmale, et piletid tellida)

Vaba õhtupoolik ja õhtusöök omal käel.

9 aprill VENEETISA SÜDA JA SAN LAZZARO SAAR

Peale hommikusööki jalutame läbi Ponte Rialto linna ajaloolisse südamesse Piazza San Marcole.  Teeme sõidu soovijatega traditsioonilistel gondlitel. Omal käel on aega külastada Doodzide paleed, Veneetsia koduloomuuseumit Museo Correri ja San Marco Basiilikat. ( lisatasu eest – anda teada firmasse, et piletid ette tellida). Lõunatame kohalikus tavernas. Kell 15.30 sõidame San Lazzaro saarele ja teeme visiidi  kuulsasse ajaloolisse Armeenia kogukonna kloostrisse.

Tagasi hotelli sõidame veetaksodega.

Kell  21.00  Palazzo Barbarigo Minotti “Traviata” ooperiaariate kontsert kolmes osas, kolme erinevas ajaloolises saalis, Vaheaegadel aperatiivid ( lisatasu eest)

10 aprill VENETO VILLA

Pärast hommikusööki (lahkume hotellist koos asjadega) sõidame bussiga arhitekt Palladio sünnilinna Vicenza, kus lisaks tüüpilisele arhitektuurile 16 sajandist saate külastada ka teatriajaloo esimest hoonet “Teatro Olimpico”.  Lõunasöögiks sõidame Veneto villasse millised on ainulaadsed kogu Euroopas ja ükski piirkonna reis ei saa mööduda ilma ühte nendest külastamata.

Villast sõidame lennujaama Marco Polo.

Huvilistel palun kontakteeruda reisifirmaga “Comtour” või minuga

Jaga

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone