Home » Reisid Itaalias » 4 päeva musikaalses Veneetsias

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

4 päeva musikaalses Veneetsias

21 märts -25 märts 2023

Lennuajad:

  • 21 märts 10.34 – 12.25 Tallinn -Veneetsia.
  • 25 märts 16.40 – 20.30 Veneetisa – Tallinn

21 märts TERETULEMAST VENEETISASSE

Saabumine  Itaaliasse ja kohtumine giidiga. Sõidame veetaksodega Veneetsia Marco Polo lennujaamast  linna tüüplise atmosfäriga majutusse.

  Kerge lõunasöök. Edasi jalutame läbi Ponte Rialto linna ajaloolisse südamesse Piazza San Marcole kus külastame tema kuulsat basiilikat. Teeme sõidu soovijatega traditsioonilistel gondlitel. Omal käel on aega külastada Doodzide paleed, Veneetsia koduloomuuseumit Museo Correri ( lisatasu eest – anda teada firmasse, et piletid ette tellida). Õhtustame kohalikus tavernas

22 märts VENEETSIA LUGU

Pärast hommikusööki teeme jalutuskäigu Dorsodurosse – piirkonda, mida nimetatakse kõige veneetslaslikumaks. Turistide poole mitte ülerahvastatud ringkäigu vältel tutvume linna kurioosumite ja ehituslike iseärasustega, gondlite valmistamisega, erinevate kunstirikaste kirikutega – San Pantaleon ja San Sebastiano (Veronese),  Scuola Grandega, millised on tihedalt seotud erinevate korporatsioonidega ning kaunistatud Veneetsia kunstikoolkonna suurnimede teostega. Puhkepausil lõunaks sööme traditsioonilisi veneetisa chiccettisi veini saatel. Külastame Veneetsia Pantheoni  – Frari basiilikat, kuhu on maetud ka Monterverdi. Tagasi hotelli sõidame vaporettoga .

Kell 19.00 “La Fenice” ooperiteatris G. Verdi “Ernani”. ( lisatasu eest)

23 märts BURANO SAAR JA KUNSTIMUUSEUMID

Peale hommikusööki . Laguuniekskursiooniga sõidame Burano saarele kus külastame ka pitsimuuseumi. Lõunasöök omal käel. Pärastlõunasel ajal kellel on soovi saab külastada nüüd kas Akadeemia kunstigaleriid või ka Guggenheimi kollektsiooni. (soovist ette teatada firmale, et piletid tellida)

Kell  21.00  Palazzo Barbarigo Minotti “Traviata” ooperiaariate kontsert kolmes osas, kolme erinevas ajaloolises saalis, Vaheaegadel aperatiivid ( lisatasu eest)

10 aprill VENETO VILLA

Pärast hommikusööki (lahkume hotellist koos asjadega) sõidame bussiga arhitekt Palladio sünnilinna Vicenza, kus lisaks tüüpilisele arhitektuurile 16 sajandist saate külastada ka teatriajaloo esimest hoonet “Teatro Olimpico”.  Lõunasöögiks sõidame Veneto villasse millised on ainulaadsed kogu Euroopas ja ükski piirkonna reis ei saa mööduda ilma ühte nendest külastamata.

Villast sõidame lennujaama Marco Polo.

Huvilistel palun kontakteeruda reisifirmaga “Comtour” või minuga

Jaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone