Home » Mida teha Roomas » Gastronoomiline tuur Roomas

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

Gastronoomiline tuur Roomas

Kiirusta Aeglaselt

 

“Meie elu on liiga ilus selleks, et rikkuda seda halva söögi ja halva veiniga.”

Täna ei ole nii, et teeme traditsioonilise lõunapeatuse. See on hoopiski nii, et maitseme siin ja seal – et palverännnak Roomas oleks täiuslik nauding Itaalia kvaliteetsete ja traditsiooniliste produktide keskel  läbi pikitud Igavese Linna lugudest

  •  Kuidas leida see kõige parem, et mitte rahulduda kandikul toodava “tõelise pitsaga” turistikohvikus?
  • Kuidas teha vahet õigel ja võltsil gelatol?
  • Millega arvestab Rooma Signora, kui ta sisseoste teeb ja kus ta need teeb?
  • ……………

Oo ei.. see ei ole gluteenifestival, kuigi maitseme ka õigesti tehtud cacio e pepe ning all’amatriciana pastat. Me peame teadma, millised on originaalid, et osata hinnata tõelist Itaalia kööki ja et  teadmisesse sukelduda, otsime üles vanad head kindlad professionaalid, kellede käte alt tulevad hõrgutised ei vea meid kunagi alt.

 Kulinaarne aardejaht on üllatusi toomas iga nurga taga. Täidisega suvikõrvitsa õied, suppli pallikesed, Rooma artishokid juudi moodi, õhuke värsket ahjust tulnud pitsatükk ja imeõhukese mortadella lõikudega soe focaccia, kuulus Ariccia rosmariini ja pipraga küllastunud sealiharull.. .. Loomulikult ei puudu veinid ning juustud millele lisandub suus sulav balsamiäädika hõrk lisamaitse..

  •  Ekskursiooni koguhinnnale 100,00€ lisandub Gastronoomilisel Tuuril inimese kohta 35 eurot

Jaga

One Response to Gastronoomiline tuur Roomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone