Home » Mida teha Roomas » Eksursioonid Roomas – Barokk , Antiik.

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

Eksursioonid Roomas – Barokk , Antiik.

  Läheme ja saame Roomaga sõbraks. Mis linn on Rooma, mis inimesed siin elavad, mida räägivad selle linna väljakud ja purskkaevud, mis imesi peidavad endas siin kirikud ja paganlikud templid, miks Rooma on selline , nagu ta on. ?  Minu ringkäigud on pikad c..a 3,5 tundi ja aitavad kahtlemata teil paremini mõista selle linna rikkusi. Annan siia leheküljele kaks erinevat eksursiooni Roomas, milliseid kõige rohkem on soovitud.   Barokk tiir loomulikult sisaldab veidi ka antiiki, kuid rohkem ehk roomalste Roomat ja ka keskaega. Oleneb kõik sellest kuhu jääb teie hotell, sest tavaliselt alustame teie majutusele võimalikult lähedalt, et mitte kaotada aega. 

Barokk – Rooma  See on põhiülevaade Igavesest Linnast, paikadest ,milliseid kõige rohkem teatakse, ja milliseid peaks üks Rooma tulnud külaline kindlasti nägema, kuid on parem, kui ta neist ka midagi teaks. Ainult  siis hakkab teie silmis linn ka hingama. Milles seisneb baroki iseloom , mis ajastud siin on segunenud, millised saladused on peidus imeliste väljakute kujunemise taga ja millised raskused eksisteerivad täna Rooma väärtuste kaitsmisel, kust tulevad obeliskid ja miks siin on nii palju vett….. mis kivid need on , millel te käite ja pärast  eksursiooni on teil kindlasti Roomasse suhe muutunud, sest ta olete teda tundma saanud küljest, mis lihtsalt vaatamisel kui ei näe ja ei tea, ei ole rohkem kui ilus monument. 

Antiik Rooma ( kaardil pruuni värviga) jalutuskäik hõlmab  Rooma perioodi linna rajamisest kuni keskajani. Räägime Kapitooliumist, Colosseumist ja antiiksetest foorumitest,  aqveaduktidest ja linna kujunemise erinevatest legendidest.  Saate käia maa aluses Roomas , et mõista paremini ka linna kihistumist.  Räägime rooma rahva kujunemisest antiikperioodil ja nende probleemidest barbaritega, nende spordivõistlustest ja saunadest.  Käime Aventinuse künkal ja leiame üles legendaarse Rooma sümboli ” Tõe suu”.  Eksursiooni pikkus endiselt 3,5 tundi.   Eksursioon on keerulisem ja nõuab rohkem ettekujutusvõimet, kui Barokk- Rooma. 

Jaga

2 Responses to Eksursioonid Roomas – Barokk , Antiik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone