Home » Mida teha Roomas » Igavese Linna suursündmused , megakontserdid 2024

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

Igavese Linna suursündmused , megakontserdid 2024

See et Rooma on kui muuseum ja siin monumentide linnas on mõnikord ehk isegi kerge hirm ennast lahti lasta ajaloolist või siis kohustuslikust jäätise söömisest, klaasist vahuveinist kuumal suvepäeval.   Küll saab aga neid viimaseid nautida ka monumentidest veidi puhates ja osaledes mõnel suursüdmusel nagu näiteks väga kuulsal tenniseturniiril või ratsavõistlusel… mõnel kontserdil või vaadates roof gardenist Itaalia kuulsaima jalgrattaturniiri finaali Colosseumi lähedal.

PIAZZA DI SIENA – 23 – 26 mai 2024 . AJALOOLINE RAHVUSVAHELINE RATSAVÕISTLUS (CSIO).

Villa Borgheses Piazza Sienal toimub iga aasta kevadel rahvusvaheline ratsavõistlus CSIO, millist saate jälgida suurepärselt tasuta murul või treppidel istudes. See on Rooma linna aristokraatide päralt olev sündmus, milline kuulub kindlasti intelligentsete ja kõrgel tasemel tegevusi armstavate inimeste aastakalendrissse.   Slow, villa park, imelised hobused, rahvusvaheline seltskond, demonstratsioonsõidud võistluste viimasel päeval, jalutuskäik ja puhkus kõik koos on vabalt valitud ajal vabalt valitud aja jooskul kindlasti ajaloost meeli jahtuav tegevus.

2024 Kuupäevad veel kinnitamata.

piazzadisiena.it 

FORO ITALICO – 06 -19 mai 2024. RAHVUSVAHELISED TENNISEVÕISTLUSED BNL D ´ITALIA

Igal kevadel toimuvad pea kuu aega kestvad kõrgetasemelised tenniseturniirid , milliseid peetakse Roomas juba 1935 aastast . Siia tulemiseks aga peaksite ennast alati juba varakult  varustama ka piletiga. Maailma tippude hulgas on siin osalenud ka eestlased – 2018 olid nendeks Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.

Tenniseturniiri kodulehekülg

OLÜMPIASTAADIONIL JALGPALLITURNIIRID

Pärast kirikuid ja palazzosi Rooma linnas, kes jalgpallist huvitatud, siis staadion on väga häasti ühendatud südalinnaga ( Parim on buss 628)Energilised turniiride jälgijd haaravd teidki endaga kaasa, eriti kui satute vaatama AS Roma või Lazio mänge ! Piletite ostmiseks on vajalik näidata ka oma ID kaarti !

Suveperioodil on turniirid enamasti lõppenud ja asendunud megakontserditega staadionil, aga kevdel ning sügisel on valikut peaaegu igaks päevaks.

Lähemalt kava jälgimiseks on

Staadioni kodulehekülg 

 26 mai 2024  – GIRO D ITALIA FINAAL ROOMAS

Juba 107 korda toimub aastal 2024 Itaalia rahvusvahelise kuulsusega jalgrattaturniir Giro d Italia.

Turniiri viimane päev on Roomas, kus võitja sõidab juba oma  ärateenitud roosa särgiga. Ringe linnas tehakse kokku 10  ja need algavad ning lõppevad Piazza Del Popolol.

2024 MEGAKONTSERDID ROOMAS .

  •  AUDITOORIUMIS 

Piletid ja kava.

13.07/ 15.07/16 07  Coldplay “Music of the Spheres”

 

06.07 Fabi Silvestri Gazze

07.05/ 08.05/10.05/11.05 Pinguini Tattici Nucleari

17.05  Jimmy Sax and Symphonic  Dance Orchestra

07.10 Achille Lauro

18.10 Alex Britti

18.11 Laura Pausini

 

Jaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone