Home » Suusareisid » Suusareisid Livignos

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

Suusareisid Livignos

02.03-09.03 2024

13.04-20.04 2024 Skipass free nädal

Lennugraafik 02.03 – 09.03.2023 hind lennule minu kaudu ostes 380,00€. Suusapagas eraldi 120 eurot edasi tagasi, mistõttu soovitan sellel reisile tulijatel laenutada varustus koha peal- hooldatud, teenendus kõrgel tasemel meie usalduspoes ” DE FOX 2″

02.03 LOT 05.45 – 06.25 TLL – WAW / 07.30 – 09.45 WAW – MXP 

09.03 LOT 10.25 – 12.40 MXP – WAW / 14.50 – 17.30 WAW – TLL

Lennugraafik 13.04 – 20.04.2023 hind lennule minu kaudu ostes 375,00 koos suusapagasiga soovi

korral.

13.04  LH  06.00 – 07.30 TLL – FRA / 08.45 09.55 FRA- LIN

20.04  LH  10.40 – 11.55 LIN -FRA / 14.20 – 17.40 FRA – TLL

Hind al 460,00€ on antud ilma lennupiletititeta ja sisaldavad transfeeri Milano  – Livigno – Milano ning majutust. Majutused appartamentides  Carosello 3000 tõstuki juures.

Livigno on imeline asula kõrgusel 1600mja just selle kõrguse pärast nimetataksegi teda Euroopa Väikeseks Tiibetiks. Lisaks sellele on Livigno

kantud  ka Euroopa parimate suusakuurortite nimekirja tänu tema kõrgetasemeliste lumeparkide olemasolule mõlemal mäenõlval. Siin asub ka Euroopa parimaks snow-pargiks tituleeritud lumelaudurite keskus (vaata siit)

Livignos on lumi garanteeritud ka aprillikuus, mistõttu kevadine päike ja suurepärased rajad annavad selles autentses suusakülas teile super puhkuse. Keskuse suurimad plussid on vähene rahvastatus ja ülihea kvaliteediga tugevpõhjalised laiad rajad. Tõenäoliselt ei pea mainimagi, et suusapäeva lõpust ei puudu Livignos kunagi ka üks korralik after-ski!

Vaata Skipassi hindu ja  Livigno mägede kaarti 

Lastele ja algajatele on kergeid õpperadu hulga, mistõttu on Livigno ka fantastiline paik nendele, kes on mäesuusatamises mitte veel väga kogendud.  Igati soovitan aga sel juhul ka suusakooli. Loe suusakooli kohta siit.

Selle hooaja uudis – lastele kes on sündinud 2016 ja varem, on mäpeilet tasuta juba esimesest päevast. Noortele kuni 16 aastat on mäepassi hind 50% soodustusega.

Varustuse laenutus: Soovitan neile, kel vaja kohapealt laenutada meie majutuskoha enda laenutust “Sport3000 Livigno” või Laura laenutust De FOX 2  – FREDY tasuta transport igasse majutusse Laura poolt nii varustuse laenutamiseks kui ka varustuse üleandmiseks reisi lõpus

Tänu oma kauaagesele eraldatusele ja raskesti ligipääsetavale asukohale, on Livigno säilitanud oma majandusliku autonoomia ja tax-free kauplusi on linnakeses hulgaliselt. Restorane on Livignos igale maitsele ja kuna meie majutused on appartamentides, siis on ka igal õhtul soovijatega võimalus minna kohalike erinevate maitsete maailma.

Kindlasti ei saa mainimata jätta et soovitan Livignos  külastada ka kohalikku meiereid, kus saate imehead juustu nii proovida kui ka kaasa osta.
Teine oluline Livigno toiduaine, mida kindlasti peaks teadma ja miks mitte ka kodustele viia, on bresaola.
  • Bresaola Alta Valtellinast on üle Itaalia tuntud kõige kvaliteetsem loomalihast kuivatatud toorsink. Ajaloolised dokumendid annavad teavet, et loomaliha kintsu soolamist sealses piirkonnas harrastati juba 1400 aastast ning alguse on bresaola tootmine saanud liha pikaajalise säilitamise vajadusest. Tegemist on tõeliselt maitsva, pehme ja delikaatse piirkonnale kuulsust toonud produktiga, mida alles hiljuti on hakatud tootma ka teistes Itaalia piirkondades. Üks tükk bresaolat mahub igasse kohvrisse!

Elamuste rohke rahvusõhtu Livigno mägihütis on andmas kohalikke traditsioonilisi ülimaitsvaid toite Simone juures “Ristoro Tea Borch”. Ettetellimiseks kirjuta mulle. Hütti viiakse kohale saanidega ja tuuakse pärast pidu ikka alla ka;).

Kes soovib päevale soovib aga lõõgatavat õhtut, võib külastada Euroopa suurimat SPA keskust AquaGranda, sest mis saaks olla parem kui mõnusad saunad ja erinevad massaažid pärast pikka sportlikku päeva. Lisainfo Aqua Granda .

 Suusatamine peab olema rõõm. Soovitan kõigil kellel see väga hästi veel välja ei tule, mitte minna radadele ennast vaevama, vaid võtta 2 tundi ehk reisi kas esimesel või teisel päevalgi treeneriga õpet. Uskuge, see aitab väga palju. 

Küsimuste ja ideede puhul võta minuga kindlasti ühendust

Jaga

4 Responses to Suusareisid Livignos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone