Home » Mida teha Roomas » Shoppamine Roomas

Ulve Roomas

Tere tulemast minu kodulehele!

Shoppamine Roomas

No kes ei sooviks Igaveses linnas tegeleda ka shoppamisega ! Loomulik reisi osa, mille jaoks on siin tuhandeid poode, kuid roomalste endi kõige külastatavamad piirkonnad on järmised:

1 Kallimad butiigid ja maailma mood – nn “shoppingukolmnurk ” . Et seda leida piisab vaid minna Piazza Di Spagnale ( metroo A liin) ja oletegi kohal ! Via Condotti, via Borgonona, via Ripetta, via del Babuino…

2 Väärt ja autentne vintage  – via del Boschetto, via dei Banchi Vecchi ja via del Governo Vecchio

3 Antikvariaat – via Coronari, via Margutta, via del Pellegrino

4  Shopping Low cost  via Cola di Rienzo, via Ottaviano, via Candia – ( metroo A Lepanto peatus)via Tuscolana, via Appia Nuova, ( metroo A San Giovanni peatus) , via del Corso,

5 Turud – Campo dei Fiori – enamasti toiduained, köögitarbed, riideid. Portaportese – suur kirbuturg , mis avatud ainult pühapäeviti .Meeles pidada ka turgude tavaist reeglit, et lahti on nad kuni kella 14.00 -ni.

 

Väga mugav teha kõik ostud korraga käies ühes suuremas kaubakeskuses.

1. Rooma eeslinnas asuvas Castel Romano outletis.  Kui ei taha võtta rendiautot siis kohale saab nii bussiga Termini raudtteejaama juures.

Tellitud transfeer 1 kuni 4 inimest maksab ühel suunal 60,00€

Castelromano Outlet meenutab rohkem pisikest linnakest kui kaubanduskeskust

BUS STOP Via Marsala, 58.

Termini Station 9.30 – 9.55 – 11.30 – 12.30 – 15.00
Castel Romano 10.45 – 13.45 – 17.15 – 20.05

pilet hind on alates 11 eluasstast 15. 00€ Vaata bussi kohtasiit.

Esindatud on pea kõik Itaalia esindusfirmad ja hinnad on kogu aeg umbes 50 % soodsamad kui poodides. Vahel esineb ka lisaallahindlusi 50% outleti hinnast….

Kui seltskonnas on inimesi, kes üldse poodlemisest ei huvitu, siis nemad saavad samal ajal teha omale mõnusa äraolemise ca kilomeetri kaugusel asuvas restoranis La Casina Rossa (outleti poolt tulles keerata Latina poole). Hiljem saavad teised ühineda ja lubada endale head-paremat kokkuhoitud raha eest, sest restoran ei ole odav, aga tõepoolest hea. Arvestama peab ainult, et lõunat pakutakse kaheteistkümnest kolmeni nagu igal pool Itaalias.

2. Rooma linna külje all on suur kaubanduskeskus Porta di Roma, kuhu saate aga veidi lihtsamini. Piazza Venezialt viib sinna buss nr. 80. Eelviimane peatus Benemaggio on see, milles peate väljuma. Teid on ootamas seal keskuses üle 200 erineva poe.

Loomulikult saab kõikides poodides maksta ka kaardiga, ilma et sularaha pakkides kotti pakite. Kaardiga ei saa te osta baarist kohvi, jäätist, reeglina lõikepitsat, paninot, pudelit vett kipskist, ajalehti, kirjamarke.. reeglina ka sigarette…

 

Jaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone